Vásárlási feltételek

[vc_row][vc_column][vc_tta_accordion][vc_tta_section title=”Általános tudnivalók” tab_id=”1485502251342-ea805f45-e83e”][vc_column_text]Áraink magyar forintban értendőek és az Általános Forgalmi Adót tartalmazzák.

A megrendelés menete: A megvásárolni kívánt termék(ek) adatlapján kattintson a „Kosárba teszem” gombra. A megrendelés a Megrendelő adatainak megadása után a „Megrendelés elküldése” gombra kattintva véglegesíthető.
A megrendelés fogadását követően rendszerünk azonnal egy automatikus (magyar nyelvű) email üzenetet küld a Megrendelő által megadott email címre. Ez tartalmazza a megrendelés minden adatát. Kérjük ezen adatokat (pl. szállítási cím) a későbbi félreértések elkerülése érdekében ellenőrizze. Amennyiben minden adat egyezik, kérjük küldje vissza a kapott e-mailt a laura@lauraekszer.hu címre a vásárlás megerősítéseképpen.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Szállítás és postaköltség” tab_id=”1485502251421-83dd80c2-b545″][vc_column_text]Ha igazoljuk, hogy a megrendelt áru raktárunkon van, az igazolástól számított 5 munkanapon belül kiszállítjuk a kívánt címre.
Szállításkor történő mechanikus rongálódás: a vevő köteles ellenőrizni az áru csomagolását és csak az ép csomagot átvenni. Ellenkező esetben a kiszállítóval szükséges a rongálódásról való protokoll megírása vagy az áru átvételének elutasítása. Az áru mechanikus megrongálódását hibátlan csomagolásban az áru átvétele után közvetlenül be kell jelenteni. Későbbi ilyen jellegű reklamációt nem fogadunk el a szállító reklamációs feltételeire való tekintettel.
Külföldre sajnos nem áll módunkban termékeket szállítani.
A megrendelt termékek kiszállítása a megrendelés értékétől függően történhet postai úton ajánlott küldeményként, saját futárral a budapesti megrendelések esetén vagy átvehetők személyesen üzleteinkben.

2.1 Banki átutalással fizetett termékek szállítási költségei
– 15 000,- Ft alatti vásárlás esetén a kiválasztott szállító cégtől függően 600-1 200,- Ft a szállítási költség
– 15 000,- Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!
2.2 Szállítási költségek utánvéttel
– 15 000,- Ft alatti vásárlás esetén 1 700,- Ft a szállítási költség
– 15 000,- Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!
2.3 Személyes átvétel
Megrendelését személyesen is átveheti az Ön által választott üzletünkben.
A szállítási díj ebben az esetben ingyenes![/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Fizetési módok” tab_id=”1485502398272-f38e84ac-a7b3″][vc_column_text]3.1 Banki átutalás
A termék árának a szállítási költséggel megnövelt értékét kérjük átutalni a rendszer által megadott bankszámlaszámra (Nawaratna Mentál Kft, 11706023-20009946-00000000). A KÖZLEMÉNY rovatban kérem feltüntetni a megrendelő nevét. Az összeg megérkezését követően a megrendelt ékszert a választott módon postázzuk a megadott szállítási címre.
3.2 Utánvét
A megrendelt ékszert utánvétellel küldjük el a szállítási címre. A csomag átvételekor kell kifizetni a futárnak a termék árának postaköltséggel növelt értékét. A postaköltség a csomag értékétől függően változó. (lásd fentebb)
3.3 Személyes kifizetés
Abban az esetben, ha üzletünkben szeretné megvásárolni a kiválasztott ékszert.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Szavatosság, garancia” tab_id=”1485502399176-8201a38a-cc43″][vc_column_text]Az árura az átvételtől számított 6 hónapos garanciát biztosítunk. A garanciát érvényesíteni csak a vásárláskor kapott eredeti számlával lehetséges.
Ha az áru nem felel meg Önnek, 8 napon belül visszaküldheti és választhat egy másik árut a visszaküldött áruval megegyező értékben. A visszaküldött árunak teljesnek, hibátlannak és becsomagoltnak kell lennie. Egyben tüntesse fel a megrendelés számát, a nevét és a címét. Mellékelje a vásárlásnál kapott eredeti számlát és küldje el az árut. Az áruszállításkor történő sérülés esetén az átvételtől számított 24 órán belüli reklamációra van lehetősége.

Kérjük, hogy olvassa el az alábbi ékszerhasználati útmutatót:

Az Ön által vásárolt termék a magyar Nemesfémhitelesitő Intézet (NEHITI) által ellenőrzött áru. Minden terméken megtalálja a NEHITI által beütött finomsági, illetve származási jelet, valamint a gyártó névjelét, vagy importjelét.
Az ékszeren és benne található kövön, gyöngyön oxidáció illetve elszíneződés keletkezhet, ha közvetlenül vegyszerekkel érintkezik (pl. mosó vagy mosogatószer, parfüm, egyéb kozmetikumok, különös tekintettel kéntartalmú sampon, tusfürdő), termálvizes fürdő hatására, egyeseknél a bőr kipárolgása, izzadtsága miatt, szakszerűtlen tisztítás következtében.
Ne aludjon, sportoljon, fürödjön ékszerben, mert könnyen elszakadhat, megtörhet. Különösen ügyeljen az igen vékony és üreges ékszerekre, acél,- ezüst szálakra, ezek sérülése nem javítható.
Kőberakásos nyitott karpereceknél, ha gyakran összeszorítja, illetve tágítja, a kő könnyen kieshet. Köves ékszerek leejtése esetén egyes kövek könnyen sérülnek.
Ragasztott köves ékszereknél a kő kieshet, felelősséget nem vállalunk, alkalmi viselet.
Az órák szerkezete nem vízálló. Az aranyból, ezüstből készült órák — mint azt a nevük is mutatja — ékszerórák. Alkalmi viselet, melyet óvni kell nedvességtől (sem kezet mosni benne, sem esőben használni nem lehet) és mechanikus hatásoktól.
Sérülésmentesen, blokkal együtt visszahozott ékszer ára a vásárlástól számított 8 napon belül levásárolható.
A használati útmutatóban leírtak figyelmen kívül hagyása miatt bekövetkezett károsodásért felelősséget nem vállalunk.
Köszönjük, hogy nálunk vásárolt. Kívánjuk, hogy Ön, vagy akinek az ajándékot szánja, örömmel viselje az ékszert.
A szavatossági/garanciális igény nem érvényesíthető:
– A nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra illetve sérülésekre
– A méretváltoztatásokra
– A termék anyagából adódó egészségügyi hatásokra (pl. fémallergia)
– A különféle vegyszerek (kozmetikumok, tisztítószerek, stb.) által okozott károsodásokra, elszíneződésekre
– A használatból eredő kopásra illetve korrodálásra[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Javítás” tab_id=”1485502399854-4403649f-c6dd”][vc_column_text]A javítás céljából visszajuttatott terméket megvizsgáljuk, és javítását a lehető legrövidebb időn belül megkezdjük. A javított terméket a Megrendelő által kért címre díjmentesen, mihamarabb eljuttatjuk. Ezen javítások Megrendelő részére természetesen díjmentesek. Amennyiben a termék vizsgálata során kiderül, hogy a hiba valamely olyan okból keletkezett, melyre a szavatossági/garanciális igény nem érvényesíthető (lásd feljebb), az esetleges javítási illetve szállítási költség a Megrendelőt terheli. Ebben az esetben a javítás megkezdése előtt a Megrendelőt a várható költségekről tájékoztatjuk. Amennyiben a Megrendelő ebben az esetben nem kéri a javítás elvégzését, a terméket visszajuttatjuk a Megrendelőhöz.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Adatvédelem” tab_id=”1485502525879-498756b8-f275″][vc_column_text]A Felhasználók hozzájárulnak, hogy a Szolgáltató kezelje a Felhasználók személyes és különleges adatait. A Szolgáltató kijelenti, hogy Felhasználói által megadott minden adatot, bizalmas információt, tényt bizalmasan kezel. Kivételt képez ez alól, hogy Szolgáltató a Felhasználó személyes adatait a webáruházban történő vásárlás teljesítéséhez kereskedelmi partnerei számára átadja. Szolgáltató ugyanakkor fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben Felhasználóval szemben a szolgáltatással való visszaélés vagy egyéb bűncselekmény gyanúja merül fel, annak személyes adatait az illetékes hatóságok számára átadja.
Felhasználói számára a Szolgáltató lehetőséget biztosít, hogy a róluk tárolt adatokat bármikor megtekinthessék, vagy szükség esetén módosíthassák.
A Felhasználói adatokba kizárólag a Szolgáltató erre jogosított munkatársai tekinthetnek bele. A Felhasználókról tárolt személyes adatokat (beleértve az e-mail címet is) a Szolgáltató harmadik fél számára nem szolgáltatja ki.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row]