Akció!

Kézzel festett színes horoszkópos selyemkendő‘: Ikrek

Kézzel festett színes horoszkópos selyemkendő‘: Ikrek

1725 Ft

1 készleten

Kategória:

43 x 43 cm

Zöld

A természet és a remény színe. Az egészséggel, nagylelkűséggel, biztonsággal, harmóniával, időnként az érdektelenséggel és a közömbösséggel hozzák kapcsolatba. Látványa nyugtatóan, gyógyítóan hat. Ha zöld színű ruhát hordasz, bizalmat ébresztesz másokban. Segítségével könnyebben kilábalhatsz a szerelmi bánatból, ösztönzi a kreativitást és a koncentrációt.

Piros

A tűz és a szerelem színe. Erőt, dominanciát, kreativitást, szenvedélyt jelképez. Ha szeretnél feltűnni, viseljen pirosat! Ez a tónus meghozza a kedvet a mozgáshoz, serkenti az anyagcserét és a vérkeringést. A vörös fény megnyugtatja a megerőltetett izmokat.

A fehér egyenlő mértékben tartalmazza a spektrum minden színét. A fehér az összes szín kombinációja. A fehér így megmutatja és felhasználja a kombinálás szükségességét. Tartsunk egy maroknyi havat a napfény elé, és látni fogjuk a szivárvány színeit, amint pillanatnyi villanásokkal sziporkáznak.
A fehér szín a biztonságot, az egyszerűséget és a tisztaságot szimbolizálja.

Rózsaszín

A romantika színe. A ragaszkodás, az együttérzés, az idealizmus, a békeszeretet és a hála mellett olykor a hiúságot és a fennhéjázást is jelképezi. Minél erőteljesebb az árnyalat, annál erőteljesebb viselőjének fellépése. A halvány rózsaszín csökkenti az agresszivitást, ezért tökéletes tónus a gyermekszobákban. A szerethető és nőies típus öltözködésére jellemző, élénk változata pedig nagy önbizalommal rendelkező nőt jelképez.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kézzel festett színes horoszkópos selyemkendő‘: Ikrek” értékelése elsőként

Íratkozz fel hírlevelünkre!