Akció!

Ezüst nawaratna karreif

Ezüst nawaratna karreif

14845 Ft

1 készleten

Cikkszám: ENAWAKRYA001 Kategória:

súlya: 18,5 gramm

Ezüst nawaratna karreif

A Nawaratna talizmán a Védikus Asztrológia több, mint 5000 éves hagyományán alapszik, és évezredek óta használják, a legáltalánosabb asztrológiai gyógymódként.
A Védikus Asztrológiában figyelembe vett kilenc bolygó tehát, a következő: Nap, Hold, Mars, Merkúr, Jupiter, Vénusz, Szaturnusz, Rahu, Ketu.

A Nawaratna talizmánban az a különleges, hogy egyesíti, és egyensúlyba hozza mind a 9 bolygó erejét. A meghatározott sorrendben elhelyezkedő, vegykezeléstől mentes drágakövek asztrológiai hatását a világ minden részén nagyra becsülik. A benne található drágakövek a következők:

Középen: rubin, majd a medál tetejétől az óramutató irányába elindulva: gyémánt, igazgyöngy, korall, hesszonit, kék szafír, macskaszem, sárgazafír, smaragd.

A Nawaratna tehát nem csak egy gyönyörű ékszer, hanem segíti, támogatja viselőjét a mindennapokban, az élet minden területén.

A védikus asztrológia már jól ismert kilenc bolygója nem csak a horoszkópunkban van jelen, hanem otthonunkban is. Több lehetőség van arra, hogy e kilenc bolygót otthonunkban is egyensúlyban tartsuk. Az építkezés megkezdésekor például ajánlatos a leendő ház közepén elásni a kilenc bolygóhoz tartozó drágaköveket. Ha ez esetleg nem történt meg, a kilenc drágakövet - a Nawaratna talizmán formájában - utólag is elhelyezhetjük otthonunk középső részén.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ezüst nawaratna karreif” értékelése elsőként

Íratkozz fel hírlevelünkre!