A nyereményjáték részvételi és játékszabályzata

“Nyerj Luxusautót sofőrrel az esküvő napjára!”

A Nawaratna Mentál Kft. (továbbiakban Szervező) 2021. július 01. és 2022. június 30. napja között „Nyerj Luxusautót sofőrrel az esküvő napjára!” elnevezésű promóciós nyereményjátékot (továbbiakban Játékot) szervez.

A nyereményjátékban bárki részt vehet, aki 2021. július 01. és 2022. június 30. között egy tételben minimum 99 000,- Forint értékben vásárol az L’AURA Ékszer üzletekben, és megfelel a jelen Játékszabályzatban rögzített feltételeknek. A vásárlással járó sorsolás regisztrációt az ifjú páron kívül bármely rokon, családtag kezdeményezheti, aki részt vesz az esküvőn, és egy vásárlási tételként bármilyen eljegyzési- és/vagy karika gyűrűket (1 pár karikagyűrű egy tételnek számít) ajándék ékszereket vásárol az alkalomra. A sorsoláson kizárólag ékszer vásárlásával lehet regisztrálni, óra vagy más tárgyak vásárlása esetén nem lehet részt venni a játékban. Egy játékos több nyeremény szelvénnyel is részt vehet a Játékban.

A játékban résztvevő L’AURA ékszerboltok: 

Keszthely, Pápa , Várpalota, Sárvár, Százhalombatta TESCO üzletsor.

A Játékban azon magánszemélyek vehetnek részt, akik az alábbi együttes feltételeknek megfelelnek: 

 • magyar állampolgár,
 • esküvő időpontja 2021. augusztus 12. és 2022. december 31. közé esik,
 • A nyereményt Magyarország területén érvényesítik,
 • a Játék időtartama alatt a hiánytalanul, olvashatóan kitöltött nyereményszelvényt valamely magyarországi L’Aura ékszer üzletekben, az ott található gyűjtőládába bedobják,
 • egy tételként minimum 99 000,- Ft értékben bármilyen eljegyzési és/vagy karika gyűrűket, ajándék ékszereket (készen vagy rendelésre készítettet) vásárol az alkalomra.

A regisztrációhoz szükséges adatok:

Az ifjú pár neve és telefon száma

A kapcsolattartó neve, telefonszáma, email címe

Az esküvő időpontja, helyszíne városnévvel együtt

A Játék időtartama: 2021. július 01., 9 óra- 2022. június 30. 19 óra

A nyereményszelvény utolsó bedobási határideje: 2022. június 30. 19 óra

A sorsolások időpontja: 

 • 2021. augusztus 06 péntek, 14 óra
 • 2021. szeptember 27 hétfő, 14 óra
 • 2021. november 06. péntek 14 óra
 • 2022. január 07. péntek 14 óra
 • 2022. március 04. péntek 14 óra
 • 2022. május 06. péntek 14 óra
 • 2022. július 01. péntek 14 óra

A Szervező a sorsolás nyertesét, a sorsolást követően, telefonon és emailben értesíti a nyeremény igénybevételének részleteiről, valamint nevüket megosztjuk a L’Aura Ékszerboltok közösségi oldalain.

A sorsolás helyszíne: Nawaratna Mentál Kft. székhelye: 1133 Budapest, Tutaj u. 6/A.

Sorsolásonként összesen 1 db, és a teljes játékidő alatt 7 db díj kerül kisorsolásra.

A díj: 1 db luxus gépkocsi, BMW S1 használatának joga egy esküvői ceremónia keretében az esküvői pár szállítására, a gépjárműhöz biztosított sofőrrel.

A Szervező a nyereményt a nyertes személyazonosságának ellenőrzését követően, személyesen adja át. A nyertes az előzetesen aláírt szerződés aláírásával jogosult a nyereményre, a ceremónia végeztével pedig aláírásával igazolja a teljesítést.

A nyeremény készpénzre át nem váltható.

Gépjármű használat:

Előzetesen egyeztetett időpontra és helyszínre, feldíszített, megtankolt állapotban érkezik a luxus autó. A sofőr a luxus autóval kizárólag az esküvői párt szállítja az esküvői ceremónia egy helyszínére. Amennyiben a polgári és templomi esküvői ceremónia időben egymást követi, akkor az esküvői párt mindkettő helyszínre szállítja a luxusautó, maximum 3 órás időintervallumban. Az autó két oldalán a nyereményt biztosító cég logójával ellátott esküvői autó matrica kerül elhelyezésre. A matricák a promóció részét képezik eltávolítására nincs lehetőség.

Adatkezelés, egyéb információk:

A Játékos a kitöltött nyereményszelvény gyűjtőládába való bedobásával tudomásul veszi és elfogadja a játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt, valamint kifejezett beleegyezését adja ahhoz, hogy adatait a Szervező (Adatkezelő) nyilvántartsa, továbbá azokat az esetleges tiltó nyilatkozat kézhezvételéig – minden további ellenszolgáltatás és külön engedély nélkül – saját marketingtevékenység céljából, a megadott neveket- és lakcímet egyéb adatokat adatokat, az adat kezeléséről szóló 2011. évi CXII. t törvényben meghatározottak szerint kezelhesse és felhasználhassa. A hozzájárulás kiterjed az adatok együttes feldolgozására.

Szervező vállalja, hogy a személyes adatokat bizalmasan kezeli és harmadik személynek nem adja tovább.

 • Nyertes nevét csak a település megjelölésével hozza nyilvánosságra.
 • A nyeremény átadásáról készült kép-, hang- vagy film felvételt részben vagy egészben a Szervező promóciókhoz felhasználhatja idő- és alkalom beli korlátozás, ill. külön díjazás nélkül.

Az adatközlés önkéntes, a hozzájárulás bármikor visszavonható. Az a játékos, aki nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló kereskedelmi vagy marketing ajánlattal megkeressék, adatainak törlését a következő címen kérheti:

E-mailben: kapcsolat@lauraekszer.hu

Levélben: 1387. Budapest, Pf. 6.

A Játékban nem vehetnek részt az Nawaratna Mentál Kft. Alkalmazottai, továbbá ezen személyek Ptk. 685. b. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

Budapest, 2021. június 30.

Nawaratna Mentál Kft.