Adatkezelési nyilatkozat

 

“Nyerj Luxusautót sofőrrel az esküvő napjára!”

 

Adatkezelő szervezet neve: Nawaratna Mentál Kft.

Székhelye: 1133 Budapest, Tutaj u. 6/A. V.

Telephely: ……………………………………………………….……………..

 

Adatkezelési hozzájárulási nyilatkozat

 

a személyes adatok megismeréséhez és kezeléséhez

nyereményjáték részvételhez, promócióhoz

Ezennel, mint magánszemély hozzájárulásomat adom személyes
adataim megismeréséhez és kezeléséhez az alábbi célból.

 

Adatkezelés célja: Az adatkezelő által szervezett “Nyerj Luxusautót sofőrrel az esküvő napjára! elnevezésű nyereményjátékban való részvétel.A nyertes nevének, település nevének közösségi oldalakon nyilvánosságra hozatala.A nyeremény átadásáról készült kép-, hang- vagy film felvételt részben vagy egészben a Szervező promóciókhoz tovább felhasználja idő- és alkalombeli korlátozás, ill. külön díjazás nélkül.

A szolgáltatások igénybevételéhez további adatkezelők nincsenek igénybe véve. nincs.Szervező vállalja, hogy a személyes adatokat bizalmasan kezeli és harmadik személynek nem adja tovább.

 

Adatkezelő kijelenti, hogy az adatkezelés időtartama –amennyiben jogszabályi előírás erről nem rendelkezik– az adatkezelés céljának megvalósulásáig tart.

Alulírott tudomásul veszem, hogy adataimat, ezen nyilatkozatot kérő szervezet alkalmazottai megismerhetik. Kijelentem, hogy az adatkezelés céljáról, az adatkezeléssel kapcsolatos jogaimról részletes tájékoztatást kaptam, azokat megértettem és az adatkezelési hozzájárulásomat önként, adatkezelési cél megvalósítása érdekében adtam.

 

Dátum:…………………………………………………

 

…………………………………………………………….

aláírás

 

Postázási cím:

1387 Budapest, Pf.: 6.

Telefon: 06-20-549-7969

E-mail: kapcsolat@lauraekszer.hu,

Web: www.lauraekszer.hu